Рууни Мара очаква The Girl Who Played With Fire колкото може по-скоро

Pinterest LinkedIn +

Изминаха цели две години от излизането на фантастичния трилър The Girl With the Dragon Tattoo (Мъжете, които мразеха жените) на Дейвид Финчър (David Fincher), а продължението му все още не е приоритет за режисьора.

Както е известно, филмът е адаптация на едноименния бестселър от вече покойния шведски  писател Стиг Ларшон и е първа част от станалата хитова литературна трилогия "Милениум".

Втората част от поредицата – The Girl Who Played With Fire (Момичето, което си играеше с огъня) - беше отложена, тъй като Финчър оглави криминалния сериал House of Cards.

Въпреки ангажимента му, както и различните проекти, в които участва актрисата в главната роля Рууни Мара (Rooney Mara), все по-често се говори за реализиране на продължението през следващите няколко години.

"Надявам се да направят втория филм. Просто не съм сигурна кога ще стане това. Имам предвид, надявам се да е по-скоро, защото не ставам по-млада. Продължението ще е доста по-уморително, така че е по-добре да го направят по-скоро.", коментира Мара в скорошно интервю.

На актрисата й предстои да участва в трилъра Trash на Стивън Далдри (Stephen Daldry), а Дейвид Финчър се подготвя за снимките на филмовата адаптация на Gone Girl, което означава, че двамата биха могли да работят заедно след края на въпросните проекти.

Сподели.