Руса, черна и червенокоса - Чарли Шийн показа "ангелите", които го обгрижват на Хаваите

Pinterest LinkedIn +

Скандалният актьор Чарли Шийн релаксира на Хаваите в компанията на три дами, които неукротимият ценител на женската красота (и баща на пет деца) традиционно и галено нарича "ангели".

Госпожиците демонстрират разкрепостено поведение, позирайки полуголи в прегръдките на 47-годишния мистър Шийн, който от юли 2013 г. вече официално е и дядо благодарение на най-голямата си дъщеря Касандра.

Задълбочено проучване на сайта TMZ успя да установи самоличността на трите актуални ангела на звездата от Anger Management (Укротяване на гнева). Имената им - Джейна Джордан, Селесте Стар и Джейми Лангфрд - вероятно говорят много на любителите на филми за възрастни.

Джейна Джордан е участвала в над 100 порно заглавия (сред които Power Munch 3 и Power Munch 5) и има множество номинации за тематичните награди AVN.

Селесте Стар пък е още по-напред с материала - тя не само е участвала в порно филми, но и е режисирала такъв.

Джейми Лангфорд, от своя страна, респектира с интелект - третата порнозвезда в компанията на чичо Чарли е студентка по био етика в лосанджелиски университет.

Пикантериите не свършват дотук - таблоидът разкрива още, че блондинката и червенокоската от снимката са участвали най-малко в две общи порно сцени заедно.

Според запознати разноцветните приятелки на Чарли Шийн не само разнообразяват ваканцията му на Хаваите, но и живеят в дома на актьора.

Сподели.