Рупърт Гринт в нова екшън-комедия с Шая Лебьоф и Евън Рейчъл Ууд

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че ролята на Рон Уизли в поредицата Harry Potter ще остане емблематична за британския актьор Рупърт Гринт (Rupert Grint), той съвсем не почива на стари лаври, като си запълва графика с нови продукции веднага след края на последния филм - "Хари Потър и даровете на смъртта" (Harry Potter and the Deathly Hallows).

Последното заглавие, в което Рупърт Гринт е потвърдил участие, е екшън-комедията на режисьора Фредрик Бонд (Fredrik Bond) – The Necessary Death of Charlie Countryman.

Детайли за персонажа на британския актьор още не са известни, а за ролите на Шая Лебьоф (Shia LaBeouf) и Евън Рейчъл Ууд (Evan Rachel Wood) се знае, че са на момче и момиче, които се влюбват при неподходящи обстоятелства, в които е замесена и мафията.

В актьорския състав ще видим също носителката на Оскар Мелиса Лио (Melissa Leo) и Тил Швайгер (Til Schweiger). Сценарият на лентата е дело на Мат Дрейк (Matt Drake), който стои и зад Project X, а снимките вече са започнали в Румъния.

The Necessary Death of Charlie Countryman се очаква да дебютира в кината през 2013 година, като премиерна дата предстои да бъде обявена.

Сподели.