Incendio! Harry Potter for Kinect излиза за Xbox 360 наесен (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Година след рилийза на Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, тази есен Warner Bros Interactive Entertainment ще издадат нова видео игра, базирана на поредицата.

Озаглавена Harry Potter for Kinect, тя се разработва от английското студио Eurocom (007 Legends, Pirates of the Caribbean: At World's End, Ice Age 2: The Meltdown, Batman Begins) ексклузивно за Xbox 360 и ще позволи на феновете на малкия магьосник да влязат в света на Хогуъртс "невъоръжени" с какъвто и да било контролер.

Освен че ще могат да се превъплътят в Хари Потър или някой от останалите главни герои от романите на Джоан Роулинг, играчите ще имат възможността да се присъединят към всички тях като самите себе си – Kinect ще сканира лицето им  и ще създаде герои по техен образ и подобие.

Сензорното устройство на Microsoft също така ще дигитализира движенията и ще се "подчинява" на вълшебните думи, с които играчите ще изпълняват своите магии. Warner Bros. обещават на феновете на Хари Потър реалистични приключения, като например да участват в състезания с летящи метли, да влизат в битка с пиксита или да се дуелират с други магьосници, включително с лорд Волдемар.

Въпреки че е предназначена най-вече за подрастващите, Harry Potter for Kinect е с PEGI, ограничаващо потреблението й до деца над 12-годишна възраст.


Сподели.