Румънският Азис е на път да засенчи нашия в "Като две капки вода" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Отново се прочуваме по съседните географски ширини – този път в румънската версия на "Като две капки вода". Румънецът Джордж не си поплюва и определено се е постарал да влезе в кожата на българската поп фолк звезда Азис. Сами може да се уверите, че румънският двойник на Васко се справя не по-зле от оригинала с въртенето на задните части на тялото си и с танците на високи токчета. Ако сте мазохисти или пък просто сте достатъчно широко скроени, че да се посмеете от сърце на учудващо доброто българско произношение на въодушевения ни съсед, не се колебайте да натиснете play.

Отново се прочуваме по съседните географски ширини – този път в румънската версия на "Като две капки вода". Румънецът Джордж не си поплюва и определено се е постарал да влезе в кожата на българската поп фолк звезда Азис. 

Сами може да се уверите, че румънският двойник на Васко се справя не по-зле от оригинала с въртенето на задните части на тялото си и с танците на високи токчета.

Ако сте мазохисти или пък просто сте достатъчно широко скроени, че да се посмеете от сърце на учудващо доброто българско произношение на въодушевения ни съсед, не се колебайте да натиснете play.


Сподели.