Гимназистка преби съученик и показа, че "нежният пол" не е термин от 21-ви век

Pinterest LinkedIn +

Да бъдеш набит от връстник пред съученици е излагащо само по себе си, какво остава да се случи абсолютно същото, но да си жертва на млада девойка. Така определено не се гради добър имидж и се става жертва на подигравки. А училището е достатъчно жестоко и без тях. В гимназията Sonoma Valey в Калифорния ученик беше публично унизен от момиче, което му показа, че не бива да се заяжда с нея. Можем да наречем случилото се карма, тъй като стана ясно, че тийнейджърът е дразнел и обиждал момичето във Facebook. Необмислено, както се оказва, тъй като девойката знае едно-две движения от MMA. Видеото стана изключително популярно, като ни напомня, че "нежният пол" постепенно отшумява като термин в 21-ви век.

Да бъдеш набит от връстник пред съученици е излагащо само по себе си, какво остава да се случи абсолютно същото, но да си жертва на млада девойка. 

Така определено не се гради добър имидж и се става жертва на подигравки. А училището е достатъчно жестоко и без тях.

В гимназията Sonoma Valey в Калифорния ученик беше публично унизен от момиче, което му показа, че не бива да се заяжда с нея. 

Можем да наречем случилото се карма, тъй като стана ясно, че тийнейджърът е дразнел и обиждал момичето във Facebook. Необмислено, както се оказва, тъй като девойката знае едно-две движения от MMA.

Видеото стана изключително популярно, като ни напомня, че "нежният пол" постепенно отшумява като термин в 21-ви век.


Сподели.