"Rudimental" показаха официалното видео към сингъла "Sun Comes Up"

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестната група с платинени продажби "Rudimental" разкри поразителното видео към парчето със златен сертификат за продажби "Sun Comes Up" с участието на James Arthur. Режисиран от Amos LeBlanc, клипът е заснет наскоро в Южна Африка сред изобилие от огромни невероятно красиви пясъци, сливащи се с фона на залязващото слънце.

Песента е от предстоящия трети албум, по който бандата работи в момента, и е поглед към това, което музикантите са постигнали като индивидуални изпълнители и като група, както и към борбите, през които са преминали, за да преодолеят бедите и да достигнат до там, където са в момента.

Музиката на групата трудно би могла да се причисли към определен жанр, но бандата е продала над 2,6 милиона сингъла във Великобритания. Двойно платиненият им дебютен албум "Home" е посрещнат с адмирации, а вторият студиен албум на "Rudimental", озаглавен "We The Generation", излиза през есента на 2015 г. и се класира на първо място във Великобритания. Той включва световния хит "Lay It All On Me", записан с участието на Ед Шийрън и разпродаден в над 1,7 милиона копия в целия свят. Албумът включва внушителен списък от жанрове, включително соул, фънк, хип-хоп и дори последните записани вокали на покойния Bobby Womack в парчето "New Day".

 

Слушайте Sun Comes Up в Spotify

Слушайте в Apple Music

Гледайте в YouTube:

Сподели.