Roxette - Travelling

Pinterest LinkedIn +

Tочно като Tourism от 1992 година, Travelling въплъщава чувството, което владее музикантите от мултиплатиненото шведско дуо Roxette докато са на път - постоянно в движение, улавяйки вдъхновението още във въздуха, записвайки по хотелските стаи, студиата и изпробването на звука преди концертите.

Ето защо, първоначалният замисъл на Мари и Пер е бил да кръстят новата продукция Tourism 2, но след няколко ревизии и имена като 2rism и T2, този е финалният вариант, около който се обединяват музикантите и техният лейбъл EMI.

Travelling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places е деветият студиен албум на Roxette и подобно на Tourism е микс от нови песни, преработени парчета, които не са издавани до този момент и няколко любими хита.

Новият албум включва също три концертни изпълнения: на She's Got Nothing (But The Radio), записано на 16 април 2011 г. в Рио де Жанйеро, Бразилия, на Stars от саундчека в Дубай на 20 май 2011 г. и оркестрово изпълнение на It Must Have Been Love от шоуто Night Of The Prooms в Ротердам през 2009 година.

Траклист:

1. Me & You & Terry & Julie
2. Lover Lover Lover
3. Turn of the Tide
4. Touched by the Hand of God
5. Easy Way Out
6. Perfect Excuse
7. Excuse Me, Sir, do You Want Me to Check on Your Wife?
8. Angel Passing
9. Stars (Soundcheck, Dubai, May 20 2011)
10. The Weight of the World (Vocal Up Mix)
11. She's Got Nothing on (But the Radio) (Live in Rio de Janeiro, April 16 2011)
12. See Me (New Version)
13. It Must Have Been Love (Night of the Proms, Rotterdam 2011)

Разпространява Анимато мюзик/ EMI

Сподели.