Rovio обяви Angry Birds Star Wars 2 (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Десет месеца след рилийза на Angry Birds Star Wars, свалената до момента над 100 млн. пъти касова мултиплатформена игра ще се сдобие с продължение. Както бяха обещали, на 15 юли от Rovio Entertainment анонсираха новата си продукция от Angry Birds сериите, която ще излезе в App Store и Google Play на 19 септември 2013 г.

Angry Birds Star Wars 2 е базирана на по-новата от двете Star Wars трилогии и ще включва над 30 персонажа от вселената на култовия франчайз, всеки от които ще има собствен Telepod, произведен от Hasbro. Сред новите попълнения са младите версии на Anakin, Mace Windu и Darth Maul.

Наред с новите герои, нива, специални сили и въпросните Telepod-и, които ще могат да се сканират чрез съответното мобилно устройство, на което е инсталирана играта (подобно на блокбъстъра Skylanders), Star Wars 2 ще включва опцията да минеш от Тъмната страна (в случая Pork side).

Паралелно с анонса на нейното продължение, от Rovio имат чудесна новина и за играещите оригиналната Angry Birds Star Wars. В скоро време студиото ще пусне нов ъпдейт за играта, с който ще бъде добавен цял нов сегмент от нива - Return of the Jedi.


Сподели.