SDCC 2013: Marvel Studios обмислят one-shot филми за Ms. Marvel, Black Panther и Локи

Pinterest LinkedIn +

Comic-Con: San Diego 2013 е едва в началото си, а Marvel и DC Comics вече започнаха да издават някои от вълнуващите си идеи за близкото бъдеще.

Както стана ясно наскоро, Blu-Ray изданието на Iron Man 3 (Железният човек 3) включва късометражен филм, озаглавен Agent Carter, който се фокусира върху любимата на Капитан Америка – Пеги Картър.

Заедно с Item 47, излязъл с The Avengers (Отмъстителите), Marvel започват серия от кратки истории, които задълбават в някои от най-интересните герои от комикс вселената.

Един от изпълнителните продуценти на всички филми, излезли от Marvel Studios – Луис Деспозито – коментира, че идеята е да се направят такива филми още за Локи, Ms. Marvel, Black Panther и др.

"Много пъти са ме питали дали ще представим нови герои. Това просто е много трудно откъм финансова гледна точка. Как ще изглежда костюмът? Кой актьор ще изиграе главната роля? Влагат се прекалено много средства в R&D отдела. Просто ще отнеме повече време...", коментира ко-президентът на студиото.

Следващият one-shot филм се очаква с Blu-Ray версията на Thor: The Dark World. Филмът ще направи своята премиера в киносалоните на 8 ноември 2013 г.

Сподели.