Росен Плевнелиев потвърди връзката си с Деси Банова

Pinterest LinkedIn +

В национален ефир президентът Росен Плевнелиев потвърди, че има връзка със синоптичката Деси Банова.

Слухове за интимните отношения между тях се появиха преди дни, а първи за това намекнаха от "168 часа". 

"Отговорът е да. Всички в България знаят, никога не съм крил, че много дълго живях разделен със съпругата ми, вече бившата ми съпруга Юлияна. Процедурата по развода ни приключи. Разведохме се по взаимно съгласие. Проблеми от тази гледна точка няма."

"Аз съм свободен, гледам напред. Прогнозата за времето в моя личен живот е слънчева. Никога не съм отдавал огромно значение на личния си живот, нито съм искал да го прожектирам пред медиите. Връзката ни е от скоро, но се радваме на една прекрасна и много хармонична връзка. Нека Господ да ни помогне да вървим напред заедно", допълва президентът.

Росен Плевнелиев е четвъртият демократично избран президент на България. Неговият мандат е от януари 2012 г. до януари 2017 г. Докато заемаше поста, съпругата му Юлияна Плевнелиева нито веднъж не го придружи на официално събитие. Журналистката странеше от светлината на прожекторите през целия мандат на държавния глава. Двамата сключват брак през 2000 г. Семейството има трима синове, първородният, Филип, почина през 2015 г.

Деси Банова, която работи като водеща на прогнозата за времето по "Нова телевизия" от създаването на телевизията, също наскоро прекрати отношенията си с бащата на дъщеря си.

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.