Ромео Бекъм по звездните стъпки на родителите си в реклама за Burberry (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм - Ромео - уверено върви по стъпките на звездните си родители, прохождайки в рекламния бизнес като лице на марката луксозни облекла и аксесоари Burberry.

10-годишното дете позира рамо до рамо с професионални модели като Еди Кембъл и Кара Делевин в една пъстроцветна фотосесия, заснета от световноизвестния фотограф Марио Тестино. Актуалната рекламна кампания се явява истинска революция на фона на преобладаващия цветово обран имидж на бранда, решен традиционно в пастелни цветове и карирани десени.

В контраст със строгите погледи на възрастните модели, с които си партнира, малкият Ромео, облечен в актуални за сезона дрехи с метален отблясък, излъчва заразителна детска енергия.

Креативният директор на Burberry - Кристофър Бейли - коментира, че невръстният модел е демонстрирал завидни артистичните заложби в работата си по кампанията, като дори по време на снимките "е откраднал шоуто", въпреки че актуалната фотосесия е едва първият му професионален ангажимент на модния подиум.


"Много се забавлявахме докато работехме по кампанията и мисля, че това личи на снимките, които напълно отразяват жизнерадостния дух на колекцията"
, допълва Бейли.

Ромео е второто от четирите деца на Дейвид и Виктория Бекъм. Той има по-голям брат - Бруклин (р. 1999), по-малък брат Круз (р. 2005) и по-малка сестра Харпър (р. 2011).


Сподели.