Романтика в града на любовта! "Полунощ в Париж" на Уди Алън с дебютен трейлър

Pinterest LinkedIn +

С "Мач Пойнт" (Match Point) и Vicky Christina Barcelona гениалният Уди Алън (Woody Allen) се преклони пред красотата на Лондон и Барселона. Ето, че дойде време да го стори и пред града, който, както сам често споделя, винаги е бил на сърцето му - Париж.

Вероятно затова, и новият му филм, романтичната комедия "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris), е кръстен именно на френската столица, където се развива действието.

Любов, обрати на съдбата и изненадващ финал - всичко онова, което ни грабва в творбите на ексцентричния американец, останал неразбран от широката публика като човек, но оценен като творец с цели 3 Оскара, присъства и тук.

Потвърждава навиците си и с поредната плеяда от звезди, на които се доверява в каста на "Полунощ в Париж" – Ейдриън Броуди (Adrian Brody), Оуен Уилсън (Owen Wilson), Рейчъл МакАдамс (Rachel McAdams), Марион Котиярд (Marion Cotillard), Майкъл Шийн (Michael Sheen), Кати Бейтс (Kathy Bates) и дори френската президентша Карла Бруни (Carla Bruni), за която това е дебют на голям екран.

Самият филм проследява приключенията на няколко семейни двойки в града на любовта, а премиерата му е предвидена в рамките на 64-то издание на кинофестивала в Кан, който ще се състои от 11 до 22 май.

Верен на себе си обаче, Уди Алън е категоричен, че не желае "Полунощ в Париж" да участва в конкурсната програма, а просто ще бъде представен пред ценителите на творчеството му. Дотогава ви предлагаме дебютния трейлър на лентата.


Сподели.