Rollei SP Spy Ghost Auto – мини кола за мега шпиони

Pinterest LinkedIn +

Я си признайте бързо кои сред вас обичат спортните автомобили? Всички, нали? Любовта към бързите коли не може да бъде ограничена от възраст, пол или етнос – скоростта привлича еднакво силно всички хора по земното кълбо.

За съжаление, повечето от нас не могат да се порадват на мощна кола, а и такава би била крайно непрактична в голям град.

Представяме ви обаче една забавна (и доста по-евтина) алтернатива – радиоуправляемата количка Rollei SP Spy Ghost Auto (цена 199 лв.).

Това не е просто обикновена количка, с която да бръмчите из парка и да плашите велосипедисти (protip – недейте, повечето от тях са в доста добра физическа форма, така че лошо ви се пише, ако ги ядосате). Тя може да се управлява директно от екрана на вашия iOS или Android смартфон и, което е най-интересно, благодарение на вградената 0.3 мегапикселова камера виждате на дисплея какво се случва пред количката  все едно сте в нея.

Трябва да се отбележи, че Rollei SP Spy Ghost е адски красива на външен вид – с футуристичен дизайн и издържана в бяло и черно, колата със сигурност ще привлича погледи, независимо от размера си. Тя е и доста ниска, така че трудно ще се обърне по капак. Направена е от издръжливи материали като полимери и алуминий и, най-важното, от германци. Както е известно, немските коли са най-добрите. Изобщо няма да търпим спор по въпроса.

Въпреки името й трябва да се признае, че Rollei SP Spy Ghost трудно ще мине за шпионски автомобил – обсегът на управление през Bluetooth или wi-fi е около 30 метра, така че, освен ако не се опитвате да проникнете в най-миниатюрната секретна база, няма да постигнете особен успех. С пълно зареждане на батерията си количката издържа до 15 минути, но използва цялата си мощност по предназначение – способна е да развие скорост до 3 метра в секунда (или над 10 км/ч). Не е зле като за мини возило.

Най-уникалното в Rollei SP Spy Ghost обаче си остава камерата и възможността да гледате директно от "шофьорското" място. Ако освен с нея се сдобиете и с дрона Parrot AR.Drone 2.0, можете да си направите истинска армия за дистанционно наблюдение. Все пак ви приканваме да използвате силите си за добро!

Купи Rollei SP Spy Ghost Auto ТУК


Сподели.