Рок звезда за един ден - фен замени Tommy Lee зад барабаните в Motley Crew

Pinterest LinkedIn +

Въпреки проявеното геройство да свири многократно превързан и на болкоуспокояващи, Томи Лий (Tommy Lee, на снимката), култовият барабанист на американските рокаджии Motley Crue, реши да послуша лекарите и временно да остави палките настрана.

Заради възпаления на сухожилията на ръката той вече пропусна участие с групата си, което обаче се превърна в звездния миг на световнонеизвестния Харви Уорън (Harvey Warren).
 
Специално за шоуто на Motley Crue на 5 април в Enmax Center, Албърта (Канада), групата го избра за заместник на Лий, доверявайки се на препоръките на промоутъра на местния клуб от веригата на легендарния House of Blues, където групата на Уорън свири кавъри на MC всяка седмица.
 
Наречена Broken Toyz, това не е единствената група, в която Уорън се изявява. Той е също основател на калгарийската група One Nine Hundred, а основно работи като мениджър на заведение от веригата Starbucks. Когато в работното му време промоутърът на House of Blues го извикал и му казал, че Motley Crue искат да се запознаят и евентуално да свирят с него, той помислил, че това е някаква шега.
 
Скоро обаче дошъл на себе си и преди да изхвърчи от заведението казал на колегите си: "Случи се нещо, което ще промени живота ми, но не мога да ви кажа какво до утре! Уплашен съм да смърт, но това е шансът на живота ми".
 
Самият Лий е бил в публиката на шоуто на MC с Уорън, давайки му ценни съвети и насърчавайки го даде най-доброто от себе си. След концерта в Enmax Center сега групата е в кратка почивка, по време на която барабанистът се надява да се възстанови напълно и да бъде способен да довърши турнето си с нея.
 
Carnival of Sins Tour стартира още миналата година и за 365 дни MC реализираха близо 100 концерта пред над 1 000 000 души.
 
Томи Лий с DJ Aero по време на скорошния си DJ сет в Далас
Сподели.