Rogue One: A Star Wars Story - първият тийзър обещава много! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Отново се завръщаме в една далечна, далечна галактика... с първия от спин-оф филмите на Disney от вселената на Star Wars (Междузвездни войни) - Rogue One: A Star Wars Story! 2-минутния трейлър ни представя главната героиня, в чиято роля е Фелисити Джоунс и нейната мисия - да разбере какво е тайното оръжие на Империята и как то да бъде победено. Разбира се, това е само тийзър и верни на стила си, Disney ни показват само откъслечни кадри без да издават много от сюжета. Факт е обаче, че вълнението покрай The Force Awakens (Силата се пробужда) приключи и премиерата на Rogue One наближава.

Отново се завръщаме в една далечна, далечна галактика... с първия от spin-off филмите на Disney от вселената на Star Wars (Междузвездни войни), озаглавен Rogue One: A Star Wars Story!

2-минутният трейлър ни представя главната героиня (в ролята – Фелисити Джоунс) и нейната мисия: да разбере какво е тайното оръжие на Империята и как то да бъде победено. 

Разбира се, това е само тийзър и верни на стила си, Disney ни показват само откъслечни кадри, без да издават много от сюжета. Факт е обаче, че вълнението покрай The Force Awakens (Силата се пробужда) приключи и премиерата на Rogue One наближава.


Сподели.