Rockstar изкушава GTA5 играчите да направят ъпдрейд

Pinterest LinkedIn +

Ако притежавате Grand Theft Auto 5 за PS3 или Xbox 360 и се колебаете доколко предстоящият рилийз на играта за PlayStation 4 и Xbox One дава основание за замяна на добрата стара last-gen конзола с нейната по-нова версия, знайте, че Rockstar просто не ви оставя друг избор! Ще трябва да се бръкнете за още $50, плюс $60-те, които вече сте дали, извън тези, които ще инвестирате в новата гейм система.

И това се дължи колкото на факта, че подобренията и новите съдържателни попълнения в GTA5 си заслужават, толкова и на последната стръв, заложена от Rockstar – бонус съдържание под формата на странични истории и предизвикателства с щедро възнаграждение, достъпно само за тези, които прехвърлят игралния си прогрес в някое от новите издания.

Важно е да се има предвид, че трансферът може да бъде направен само веднъж - Grand Theft Auto 5 не е замислена и изпълнена като cross-платформ заглавие. GTA5 ще излезе за PS4 и Xbox One на 18 ноември, а PC играчите ще трябва да почакат още два месеца и половина.

Сподели.