Роби Уилямс твърди, че е видял НЛО

Pinterest LinkedIn +

Певецът Роби Уилямс твърди, че някога е забелязал НЛО, което е било толкова близо до него, че би могъл да го удари с "топка за тенис", ако в момента е имал такава.

Изпълнителят уточнява, че не може да си обясни защо, но неведнъж е ставал свидетел на странни явления. "Виждал съм неща, които не мога да обясня... Забелязах едно НЛО точно над главата си, съвсем трезвен. По-малко от 150 фута над главата ми".

44-годишният британец настоява, че не е бил под въздействието на някакви "вещества", когато е забелязал неидентифицирания летящ обект. "Видях го точно над мен и ако имах топка за тенис, щях да го ударя с топка за тенис. Нямаше никаква субстанция. Не, никакво вещество не е замесено в това" − каза той в интервю за "60 Minutes" по телевизия CBS.

Роби Уилямс не е единствената звезда, която споделя подобно нещо. Наскоро Кендрик Ламар заяви, че е имал досег до извънземни, което доста понижи рейтинга му в света на музиката.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.