Робърт Патинсън в Water for Elephants

Pinterest LinkedIn +

Звездата от "Здрач" (Twilight) Робърт Патинсън (Robert Pattinson), Рийз Уидърспуун (Reese Whiterspoon) и носителят на Оскар за "Гадни копилета" (Inglourios Basterds) Кристоф Валц (Christoph Watz) блестят в новата драма на режисьора Франсис Лорънс (Francis Lawrence), Water for Elephants.

В интернет дебютира и официалният трейлър на филма, в който Патинсън е в ролята на младия Джейкъб, принуден да търси сам смисъла на живота, след като научава трагичната новина, че родителите му са загинали при катастрофа.  

Режисурата на Water for Elephants е дело на австриеца Франсис Лорънс, който след като първоначално направи име, работейки над видеоклипове на музикални звезди като Бритни Спиърс (Britney Spears) и Уил Смит (Will Smith), вдигна високо летвата със заглавия като "Константин" и "Аз съм легенда" (I am a Legend). 

Вниманието в каста пък е насочено не само към Робърт Патинсън и Рийз Уидърспуун, но и към сънародника на Лорънс – Кристоф Валц, за който това е идеална възможност да продължи блестящото си представяне в Холивуд след "Гадни копилета" на Куентин Тарантино (Quentin Tarantino).

Официално, Water for Elephant тръгва на екран от 15 април 2011 година, дотогава ви предлагаме дебютния трейлър на филма.

Сподели.