Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се събират за премиерата на "Здрач"

Pinterest LinkedIn +

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт все пак ще преминат заедно по червения килим за премиерата на последната част от вампирската сага Twilight: Breaking Dawn Part 2, където играят двойка. Въпреки изневярата на Стюарт с режисьора на лентата "Снежанка и ловецът" - Рупърт Сандърс, Патинсън е проявил милосърдие и е решил да придружи актрисата, защото се тревожи от реакцията на почитателите.

"Той каза на продуцентите на филма, че ще мине по червения килим, за да я спаси от неловкото положение и от освирквания от страна на почитателките му. Робърт е професионалист и прояви висок морал", казал е анонимен информатор на британския таблоид Sun.

Въпреки джентълменската проява обаче, Патинсън отказвал да разговаря с актрисата и това създава известни затруднения за продуцентите на филма. 

Припомняме, че Патинсън се изнесе от общия им дом след изневярата през месец юли и отказва да коментира публично отношенията си със Стюарт. Въпреки че до последно се очакваше актьорите да не се появят заедно, те ще го направят за премиерата в САЩ, която ще се състои на 16 ноември 2012 година.

Сподели.