Рита Ора се съблече и показа нова мащабна татуировка в стил фетиш (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Новото материално момиче (Material Girl) на Мадона - британската поп звезда с албански произход Рита Ора - се похвали с нова татуировка, показвайки я в близък план на топлес снимка, публикувана в страницата ѝ в Instagram.

Вдъхновена от прочутия перуански художник Алберто Варгас, чието име се свързва най-вече с илюстрациите му на pin-up момичета, тя е разположена отдясно на гръдния кош на певицата, като част от нея достига до основата на гърдата й.

Автор на татуировката е известният бодиарт художник Bang Bang McCurdy, който разкрива подробности за сесията с Ора, продължила над пет часа.

"Това е най-детайлната татуировка, която съм правил досега на известна личност", коментира
Bang Bang. Той е особено популярен сред звездите в Ню Йорк и освен Ора същата нощ е татуирал и приятелката ѝ - модела Кара Делевин.

Новата звезда на британската мода вече има пет татуировки - до една дело на Bang Bang, като последната е била съвсем скромна - надпис с името на майка ѝ върху един от пръстите на ръката ѝ.

"Татуировката на Рита е дълга 7 инча, когато е изправена, но когато лежи, се простира на 10 и повече инча. Тя е страхотна и понесе мъжки изпитанието по създаването ѝ", допълва художникът.

Той издава, че още на следващия ден Делевин, която през последните дни се "радва" на засилен интерес за таблоидите покрай флирта си с Хари Стайлс от One Direction, е решила да се татуира за шести път. Тъй като е поискала да ѝ бъде нарисуван хамбургер - любимата ѝ храна - Bang Bang е положил усилия да я разубеди, предлагайки ѝ да остави идеята да отлежи.

Сподели.