Pharrell Williams ще участва в новия албум на One Direction - Midnight Memories

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп изпълнителят и продуцент Pharrell Williams по всяка вероятност ще запише песен заедно с One Direction за предстоящия нов албум на бой бандата, озаглавен Midngiht Memories.

"Определено водим разговори това да се случи. Приятно съм изненадан и впечатлен от новите им неща. При тях има прогрес в музикално отношение. Надявам се бъда замесен в новия им албум.

Според мен хората не осъзнават колко здраво се трудят момчетата от One Direction. Те не са просто група, а марка, и то голяма. Вярвам, че много женски сърца ще се разтуптят от мисълта, че ще записваме заедно", каза Pharrell Williams.

Създателят на X Factor, ментор и шеф на лейбъла на One Direction - Саймън Кауъл (Simon Cowell) - също призна, че има вероятност колаборацията да бъде осъществена.

"Говорих с Pharrell за бъдещите творчески планове на момчетата. Познавам го отдавна и той е много щастлив от развитието на музикалната му кариера", каза Кауъл.

Очаква се третият албум на One Direction - Midnight Memories - да излезе през декември 2013 г. Pharrell Williams пък очевидно е отворен за съвместна работа със свои колеги, както личи от участието му в някои от най-големите хитове на това лято - Blurred Lines на Робин Тик (Robin Thicke) и Get Lucky на Daft Punk.

Сподели.