Хари Стайлс от One Direction свали бившата на Леонардо Ди Каприо - топ модела Кара Делевин?

Pinterest LinkedIn +

Хари Стайлс от бой бандата 1 Direction се е сближил с топ модела Кара Делевин, която неотдавна беше интимна приятелка на холивудския мачо Леонардо Ди Каприо, съобщават британските таблоиди.

Певецът и манекенката не полагат големи усилия да скрият връзката си, която датира "от около две седмици", съобщава E! News, цитирайки неназован източник.

"Хари преследва Кара постоянно. Той наистина я харесва и казва, че иска да прекарва времето си изключително с нея... Казва, че иска да бъдат гаджета, но на този етап Кара не е сигурна какво да прави...

Все пак двамата се виждат от време на време и всъщност са много сладка двойка. Приятелите им смятат, че може да се получи. Той наистина я преследва, обаче тя пък е наистина доста заето момиче", допълва източникът.

Въпреки натоварените си програми двамата все пак намират време за срещи и са били забелязани заедно на романтична среща в Лондон. А ако се съди по техни съобщения от личните им профили в Twitter, нямат проблеми да споделят със света взаимното си привличане.

От друга страна в свое неотдавнашно изказване, цитирано от списание Industrie, 21-годишната Делевин отсече: "Край с мъжете, толкова са дразнещи. Мислят единственото за тръпката и либидото си, а аз мечтая да се държат като джентълмени."

Сподели.