Рио (Rio)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2010, 96 мин. Режисьор: Карлос Салдана Сценарист: Дон Раймър, Джошуа Стернин и др. Озвучават: Джеси Айзенбърг, Ан Хатауей, Джордж Лопес (Христо Димитров, Малин Кръстев, Румънеца и Енчев) Анимация, адвенчър, комедия

За филма:

"Рио" е сочен за един от най-очакваните филми за 2011 година по простата причина, че е дело на създателя на тоталния хит в анимационния жанр в последно време – поредицата "Ледена епоха" Карлос Салдана.

Също както и при приключенията на Мани, Сид и Диего, и тук режисьорът се впуска в страхотно приключение, което ще научи главните герои на най-важното за приятелството, любовта, куража и това да вярваш в безбройните чудеса на живота.. и то на 3D.  

Сериозна помощ в това начинание му оказват и звездите Джеси Айзенбърг, Ан Хатауей, Лесли Ман, озвучаващи персонажите, а не бива да забравяме, че и смените им от българска страна също са доста атрактивни - Малин Кръстев, Ася Рачева, Георги Димитров и дори хип-хоп звездите Румънеца и Енчев.

Историята:

Блу е опитомен папагал макао, който така и не се е научил да лети, а вместо това живее със собственичката си в малко градче в Минесота. Скоро двамата с разбират, че има друг екземпляр от вида и поемат към далечна и екзотична страна, за да открият женското му съответствие на Блу.

Скоро след пристигането им, Блу и Джуъл са отвлечени от банда некадърни трафиканти на животни и ще трябва да се справят с неочакваната ситуация благодарение на взаимните си усилия и.. любовта. 


Сподели.