Риана и A$AP Rocky ще стават родители

Pinterest LinkedIn +

Барбадоската певица Риана и американският рапър A$AP Rocky ще стават родители, съобщават презокеанските медии. Новината се разпространи светкавично, след като нови снимки на двойката се появиха в интернет.

През изминалия уикенд те бяха снимани, докато се разхождат из Харлем. Риана е била облечена с розово яке, разкопчано отдолу и разкриващо голия й закръглен корем. Такава снимка се появи например в eonline.com:

Риана с ASAP Rocky

Самата певица все още не е коментирала бременността си. За връзката й с A$AP Rocky се заговори през януари 2020 г. Тогава певицата, която се раздели с арабския милиардер Хасан Джамил след тригодишна връзка, беше забелязана да се прибира в хотел в Ню Йорк заедно с хип-хоп изпълнителя.

Двамата са се запознали през 2013 г., по време на снимките на клип на рапъра Fashion Killa. По време на интервю за GQ през май 2021 г. A$AP не можа да се сдържи и нарече приятелката си "любовта на живота ми". На въпрос на журналист дали се чувства по-добре от това, че има сериозна връзка, рапърът отговори: "Много по-добре. Много по-хубаво е, когато откриеш Единствената. Тя струва повече от милион други. Според мен просто разбираш, че това е твоят човек!". След това добавя, че вече е готов за деца.
Сподели.