Ретро хитове от Nana в София

Pinterest LinkedIn +

По време на концерта си в клуб Jim Beam Center в София, Nana сподели, че след 24 години на сцената слага край на музикалната си кариера. Запленен от таланта на попфолк дивата Десислава обаче, ретро звездата промени решението си.

Nana призна, че е поразен от нейните музикални способности и че едва след като осъществи дует с певицата, ще може спокойно да се оттегли.  

Още през 2010 година, когато беше у нас, немската ретро звезда даде заявка, че иска да запише песен с българска изпълнителка, като тогава се спрягаше името на Таня Паскова, но до съвместно парче между двамата така и не се стигна.

Самата Десислава заяви, че много харесва Nana и че с предложението си той й отдава голяма чест и би било глупаво да не се възползва от него.

"Досега Nana е записал с румънска, казакстанска и руска изпълнителка, защо да не запише песен и с българска певица?! Сигурна съм, че ще направим световен хит!", категорична е  попфолк дивата.

Десислава и Nana започват веднага работа по проекта и се надяват до средата на лятото да реализират идеята си. Двамата издадоха, че в песента ще се пее на български и английски, като за целта Nana започва да учи български език.

Сподели.