Репортаж от концерта на Destruction в България във "Фрактура"

Pinterest LinkedIn +

Втора поредна седмица, от общо 6, предаването за рок и метъл музика "Фрактура" ще излъчи ексклузивни материали от голям метъл концерт, провел се в Каварна. Този път групата е Destruction, а участието й в България ще бъде представено с интервю и две концертни изпълнения.

Destruction изнесоха своя втори за 2005 г. концерт в България на 26 август. Пред около 2 000 души в рамките на 2 часа немското трио успя да изпълни почти всички свои хитове, сред които и парчетата, които ще бъдат излъчени във "Фрактура" - "Curse The Gods" и "Nailed To The Cross".

Сред останалите материали, които ще бъдат излъчени за първи път в българския ефир, са новите клипове на Obituary, Children Оf Bodom, Devildriver и Nightwish. Парчето на Obituary, чието видео ще видят зрителите на предаването, е от новия албум на групата "Frozen in Тime", който е първото ново заглавие в дискографията й oт 7 години насам. Devildriver пък е нова група - проект на Dez Fafara (на снимката) от разпадналите сe Coal Chamber. Клипът на Nightwish е не по-малко интересен - той е изцяло анимационен.

В минутите, отделени за лайв на група от световна величина, този път са посветени на легендарните Twisted Sister. Парчетата, които ще бъдат представени във "Фрактура", групата е изпълнила през 2003 г. пред 35 000 на фестивала Wacken open air.

В студиото на "Фрактура" отново ще има гост - това е Стоян Цонев, който ще представи първия брой на списанието за рок и метъл "Free Rock", чийто главен редактор е и което ще се разпространява безплатно.

И още: клипове на Paradise Lost, Hate Eternal, AC/DC, In Flames, 3 Inches Of Blood, Chimaira и други.

Предаването “Фрактура” се излъчва по Телевизия ММ всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение във вторник срещу сряда от 01:00 ч.

Сподели.