Реплика на детски футболни комплекти

Pinterest LinkedIn +

Едва през 1959 г. се появява първия комплект реплика, с любезното съдействие на Umbro, който е насочен към деца. Umbroset, както беше известен, дойде като комплект в кутия, включващ футболна фланелка, шорти и чорапи. Атрактивни формулировки като „обличайте се като вашите герои“ и включващи изображения на популярни играчи за момента, като Мат Бъзби и Денис Лоу, бяха използвани, за да привлекат децата. Едва когато Admiral навлезе на пазара на спортни облекла и започна да произвежда комплекти, нещата започнаха да се развиват.

През 1973 г. Admiral сключи сделка с известния мениджър на Leeds - Don Revie за първоначално производство на техния футболен екип като гости. Admiral се възползва от нововъведения „Закон за авторско право върху дизайна“ в Обединеното кралство, който попречи на други производители да го възпроизвеждат, осигурявайки автентичен и изключителен комплект. Сделката беше на стойност £10 000 и постави началото на революция. Година по-късно те произвеждат екипа на Англия и в края на 70-те години на миналия век 84 от 92 отбора на лигата в Англия и Уелс имаха подобни сделки.

Предлага се като пълен комплект само за деца.

Въпреки че клубовете вече имаха ексклузивни сделки за комплекти, репликите все още се продаваха като пълен комплект само за деца. Когато повратният момент настъпи през сезон 1977/78 Admiral пусна нова рекламна кампания и за първи път показа копия на футболни фланелки, носени с дънки. Този начин на носене на футболна фланелка беше много по-небрежен, отколкото преди при пълния комплект. Междувременно репликата за възрастни все още не беше напълно налична, най-близкото, което можехте да получите, беше футболна тениска с подобен дизайн и цвят на вашия отбор, но без логото на клуба.

Удивителна селекция от детски комплекти

R-GOL предлага богата селекция футболна екипировка за деца на десетки футболни отбори, идеални за по-младите фенове, за да изразят любовта си към спорта.

Нашите реплики на детски футболни фланелки се предлагат за деца от всички възрасти, от 12-18 месеца до 12-13 години. Те са идеалният начин за младите фенове да покажат своя съпорт като истински любители на спорта.

Момчетата и момичетата могат да се радват и да носят с гордост нашата гама реплики на футболни фланелки и комплекти за бебета, малки деца и юноши. Разполагаме с голям избор на клубни и международни отбори.

Независимо дали търсите екип, с който да тренирате, или кежуал фланелка на вашия отбор, ние при нас ще намерите футболни комплекти и спортни облекла за всички възрасти. Намерете фланелката на вашия отбор и гордо ги подкрепете у дома или навън.

Цена на футболни екипи реплика

Когато Висшата лига стартира през 1992 г., средната цена за футболна фланелка беше £30, докато днес цената е повече от £60. Но според Английската централна банка средният процент на инфлация от 1992 г. насам е 2,8%, което означава, че вашите £30 днес биха стрували около £62,55.

Цените очевидно варират между различните клубове и марки, но в наши дни приблизителната стандартна цена е между £60-£70 за чисто нова реплика на футболна фланелка. Същото важи и за цената на шорти и чорапи.

Проблемът наистина е в честотата на пускането на нови детски комплекти реплики. През 1992 г. клубовете бяха ограничени до нови комплекти всеки сезон, но сега не е необичайно клубовете да въвеждат нови линии за първи, втори и трети отбор всеки сезон - което прави цената доста висока - и това е добра причина да проверите цените с отстъпка, която ви предлага R GOL.

Сподели.