Режисьорът на "Последния джедай" похвали новия "забавен" филм за Хан Соло

Pinterest LinkedIn +

Режисьорът на "Междузвездни войни: Последните джедаи" Райън Джонсън похвали като много "забавен" филма "Соло: История от "Междузвездни войни". Той каза, че няма търпение публиката да види филма.

В края на миналата година той представи пред света осмия епизод от епичната сага. Макар че филмът раздели общественото мнение, той имаше невероятно въздействие както върху публиката, така и върху онези, които работят зад кулисите.

В същото време самостоятелните "Star Wars" филми вече не са просто мечта за фенове. "Rogue One: Star Wars Story" бе пуснат през 2016 г. и съвсем скоро ще видим и лентата за един от най-големите любимци от продукцията – Хан Соло. Режисьор е Рон Хауърд, а показаните до момента трейлъри обещават вълнуващо преживяване.

По време на раздаването на наградите "AARP Movies for Grownup" Джонсън бе попитан дали е гледал трейлъра и той разкри, че е видял доста голяма част от филма. Освен това обеща, че филмът ще е бъде "красив и забавен".

"Соло: История от "Междузвездни войни" ще бъде в кината от 25 май 2018 г.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.