Режисьорът на "Metallica: Some Kind of Monster" прави филм за Tommy Lee

Pinterest LinkedIn +

Брус Синофски (Bruce Sinofsky), един от режисьорите на документалната лента "Metallica: Some Kind of Monster", ще се заеме с продукцията на филм, посветен на барабаниста на Motley Crue и един от любимите рокаджии на медиите - Томи Лий (Tommy Lee, Molley Crue), на снимката. Началото й ще бъде поставено тази пролет.

"Във вселената на рок музиката има едва няколко личности, така колоритни като Томи Лий, какъвто той е не заради татуировките си", казва Синофски, цитиран от Reuters.

"Този проект има за цел да разкрие максимално обективно кой всъщност е Томи зад персонификацията му на знаменитост, създадена от таблоидите. Ще видите как той общува със семейството, приятелите и бизнес партньорите си", допълва режисьорът.

Заедно с Джо Берлингер (Joe Berlinger), в качеството му на втори режисьор и продуцент, Синофски спечели наградата на Independent Spirit за най-добър документален филм, за "Metallica: Some Kind of Monster". Лентата проследява кризата в групата, която едва не довежда до нейното разпадане, фокусирайки се върху личностните проблеми вътре в нея. Тандемът дели и други награди за документалистика - през 1996 г. двамата са отличени с Emmy и Peabody за филма "Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills". 

"За мен е огромна чест, че Брус реши да насочи камерата си към мен", споделя Лий, който неотдавна се снима в риалити шоуто "Томи Лий отива в колежа", което NBC излъчи при силен зрителски интерес.

Сподели.