Redrum промотират дебютния си албум

Pinterest LinkedIn +

Парти по случай промоцията на дебютния албум на българската метъл група Redrum – “Redrum”, ще се проведе в столичния клуб О!Шипка в неделя, 30.01.2005г. Специални гости на концерта ще бъдат Suffer H.

Освен да опустошат клуба със саунд, бандите са подготвили и специална изненада за феновете си. На място ще се предлага мърчандайз на преференциални цени и на двете групи - тениски, шапки, дискове и касети. Събитието ще бъде отзнаменувано със сетове на двете групи и полято с обилно количество алкохол!

Относно промоцията, вокалистът на Redrum – Стиф , сподели следното: “Дългото чакане свърши. Най-накрая дебютният албум на групата е готов. На 30-ти януари в клуб О!Шипка феновете ще могат да си го вземат с една седмица преди официалната му дата за издаване. Дискът ще се дистрибутира от музикална компания Wizard. Цялата група сме много доволни от резултата и се надяваме и хората да го харесат. Поканихме за съпорт на партито именно Suffer H, защото освен, че сме добри приятели са и много яка банда. Убеден съм, че ще стане страшен концерт, така че всички вие сте добре дошли”.


Официален сайт на Redrum:
http://redrummusic.cjb.net

Инфо: WIZARD
Сподели.