Red Hot Chili Peppers скоро се завръщат

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът на Red Hot Chili Peppers - Чaд Смит (Chad Smith), реши да успокои феновете на бандата. В телевизионно интервю той разкри, че групата не само не е пред разпадане, но дори в най-скоро време ще пристъпи към нови записи.

"Действително сега сме разделени, но това се дължи на факта, че преди да си дадем почивка, бяхме непрекъснато заедно и работехме прекалено много. Нужно е време да си поемеш малко дъх и да поживееш живота си, преди да продължим напред. Съвсем скоро Red Hot Chilli Peppers ще радват почитателите си с нови парчета", коментира Смит.

Припомняме, че през 2008 г. американците решиха да си дадат временна почивка от съвместни изяви. Това породи множество слухове за края на съществуването на Red Hot Chilli Peppers, които не бяха опровергани от нито един член на групата.

Вокалистът Антъни Кийдис (Anthony Kiedis) бе лаконичен, че работата над последния им албум "Stadium Arcadium" е отнела твърде много време и сили, и на този етап музикантите ще се занимават със самостоятелни проекти.

Сподели.