Разкриха кои седем актриси се борят за главна роля в True Detective S02

Pinterest LinkedIn +

Досега всички си мислехме, че Елизабет Мос и Рейчъл Макадамс са двете актриси, които се борят за главната роля в True Detective S02. Не всичко обаче е такова, каквото изглежда.

Сценаристът на шоуто Ник Пицолато разкри, че седем други актриси са поканени на втори кастинг за главната женска роля и нито една от тях не е новобранец в бизнеса.

Втори сезон на True Detective се очаква в кината през лятото на 2015 г. и ще се завърти около мистериите в транспортната индустрия в САЩ и окултните общества, които са я окупирали.

Докато мъжките роли все още са под въпрос, ето кои актриси ще се борят за водещите женски роли: 

Според Джеф Снайдър от The Wrap голямата фаворитка е Росарио Доусън, която далеч не е непозната на neo-noir феновете - дори да споменем само Sin City е достатъчно...


Въпреки че е възможно битката да е приключила още преди да сме научили, сред другите съпернички на Доусън определено има имена, които бихме искали да видим в сериала.

Едно такова е Джейми Алекзандър, която е доста популярна в гийк средите (Лейди Сиф в Thor на Marvel), но така и не е направила големия си пробив все още. 

Джесика Бийл и Малин Акерман пък са доста известни, но досега са участвали в предимно еднотипни продукции, какъвто беше случая и с Матю Макконъхи. 

Може би това ще е техният шанс да преобърнат кариерата си на 180 градуса и да излязат от коловозите, в които са нагазили.Останалата част от списъка се допълва от инди актрисите Брит Марлинг, Кели Райли и Уна Чаплин.

Брит Марлинг е страхотен разследващ детектив, както вече се убедихме в екшън-комедията Now You See Me. 

Русокосата актриса има зад гърби си и няколко силни драматични роли във филми като Another Earth и The Beginners, с който всъщност тя ни стана такава любимка. Лесно можем да я видим като носителка на Primetime Emmy през 2015, нали? 

Кели Райли и Уна Чаплин са двете най-малко познати в кастингите. 


Райли участва и в двете части на Sherlock Holmes (Шерлок Холмс) на Гай Ричи, където изигра съпругата на Джон Уотсън - Мери Уотсън. Не сме сигурни обаче, дали успехът й в True Detective няма да зависи прекалено много от другите актьори, с които ще си партнира.

Внучката на Чарли Чаплин пък тепърва има да гради кариера пред себе си, чиито връх към момента е участието й в Game of Thrones (поне до края на трети сезон...).


Тепърва предстои да видим коя от седемте ще бъде избрана от създателите на сериала. Вие имате ли си фаворитка?

Сподели.