Официално: Колин Фаръл и Винс Вон в True Detective S02

Pinterest LinkedIn +

От HBO потвърдиха участието на актьорите Колин Фаръл и Винс Вон в хитовия сериал True Detective 2 (Истински детектив), който завладя публиката с необикновения си формат и невероятните роли, изиграни от Матю Макконъхи (Matthew McConaughey) и Уди Харелсън (Woody Harrelson).

След като стана ясно, че продукцията ще има втори сезон, сега Колин Фаръл (Colin Farrell) поднесе радостна новина на феновете, като съобщи пред The Sunday World, че е подписал договор за участие в сериала и е много развълнуван от този факт.

"Знам, че ще има осем епизода, а снимките ще продължат между четири и пет месеца. Знам много малко за сюжета, но ще снимаме около Лос Анджелис, което е прекрасно, защото ще мога да бъда вкъщи и да виждам децата."


Ръст Коул (Матю Макконъхи) и Мартин Харт (Уди Харелсън) вдигнаха високо летвата

Фаръл ще влезе в образа на Ray Velcoro – детектив, който има връзки както в полицейските среди, така и в подземния свят.

Като бъдещ участник в сериала беше спряган и Винс Вон (Vince Vaughn), а от HBO потвърдиха слуховете. Той ще изиграе ролята на Frank Semyon - престъпник, чийто партньор е убит.

Джъстин Лин (Justin Lin) – режисьор на последните три филма Fast and Furious ще ръководи снимките на първите два епизода от предстоящия сезон на сериала, чиято премиера се очаква през 2015 г.

Сподели.