Razer Black Shark - истински слушалки в "милитъри" стил

Pinterest LinkedIn +

Свързаното брандиране на различни хардуерни продукти с популярни видео игрални заглавия не е от вчера, но когато става дума за традиционно ориентирана към геймърите компания като Razer, може да сте сигурни, че вече има нещо по-специално.

В случая говорим за новия кит "слушалки с микрофон", наречен (типично в стила нa Razer) Black Shark.

Моделът е Battlefield брандиран като не говорим просто за име и намерение, а за дизайнерска концепция.

Веднага ще ви направи впечатление, че Black Shark по нищо не приличат на останалите слушалки от познатите гейм серии на Razer - Megalodon, Tiamat, Orca.

Дизайнът на модела е коренно различен, издържан в изключително оригинален милитъри стил - масивни наушници, хром, метал и кожа.

Макар че Black Shark са "просто поредните" стерео слушалки, уверяваме ви, че няма да страдате особено заради липсата на "многоканален звук". И без друго повечето модели, претендиращи да предлагат подобна "екстра", се справят посредствено с нея, имайки предвид, че все пак става дума за слушалки - идеята за "обемен" звук в подобен формат е малко странна.

Благодарение на чифта 40 мм неодимови говорители с честотен диапазон от 20 Hz до 20 кHz, Black Shark предлагат изключително аудио качество без компромиси.

Все пак за разлика от най-елитните модели на компанията (като Megalodon и Tiamat например), Black Shark не използва USB конектор и не разполага със собствена звукова карта, което прави модела зависим (поне донякъде) от наличното аудио решение, с което разполагате на компютъра, към който ги включите.

Добрата новина е, че тъй като разчитат на стандартен 3.5-милиметров жак, слушалките са универсални и могат да се използват с всяко аудио устройство, предлагащо подобен изход - от портативни конзоли, през медийни плейъри и таблети до РС.

Освен това фактът, че нямат отделна външна звукова карта, се е отразил благотворно и на цената на Black Shark. Предлагат се за малко повече от 160 долара, което по стандартите на Razer е почти разумно.


Сподели.