Разбивачът Ралф (Wreck-It Ralph)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012. Режисьор: Рич Мур. Сценаристи: Дженифър Лий, Фил Джонстън. С гласовете на: Сара Силвърман, Джак Макбреър, Джейн Линч, Джон Райли и др. Анимация.

За филма:

"Разбивачът Ралф" е 3D анимация на Walt Disney Animation Studios, която със сигурност ще допадне на феновете на малко позабравените видео игри. Режисьор на лентата е Рич Мур. Мур е познат на феновете на анимираните сериали с работата си по една от безспорните класики в жанра - "Семейство Симпсън" и друга популярна поредица, създадена по идея на Мат Грьонинг, "Футурама".

Самият Ралф е злодей във видео игра, който всъщност иска да бъде добър и харесван от всички. В оригинала на лентата ролята е озвучена от актьора Джон Райли, когото вероятно свързвате с ролите му в "Авиаторът" на Мартин Скорсезе, "Трябва да говорим за Кевин" и "Божествата на касапите" на Роман Полански.

Останалите анимационни персонажи говорят с гласовете на Джейн Линч ("Тройка дебили"), станала особено полулярна с ролята си в хитовия сериал Glee, Сара Силвърман ("Мъпетите") и Джак Макбреър ("Хиляда думи"), чийто глас можете да чуете и в "Семейство Симпсън", "Аз, проклетникът" и "Празници с Кунг Фу Панда".

Историята:

Ралф е огромният злодей във видео игра, в която добрият герой Феликс е харесван и обичан от всички. Голямата мечта на Ралф е той да бъде героят, когото всички харесват. Докато се опитва да докаже, че може да бъде нещо повече от злодей обаче, плановете му сериозно се объркават.

Сподели.