Rayman Raving Rabbids

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Eшън, Приключения
Формат: Мобилен
Играчи: 1
Производител: Gameloft
Издател: UbiSoft
Сайт: www.gameloft.com

САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ГЕРОЙ МОЖЕ ДА СПАСИ ЗЕМЯТА ОТ ПСИХЯСАЛИТЕ ЗАЙЦИ!

Много, много отдавна, спокойствието на Реймън беше нарушено от армия освирипели зайци полу-идиоти. След като известно време вилняха, направиха куп поразии и показаха колко са откачени, един ден те изчезнаха толкова изненадващо, колкото и дойдоха.

Тогава никой не разбра какво точно се случи. Сега те се завърнаха от нищото, но този път решавайки наи-безкомпромисно да покорят земята. Целта им е нясна, може би нещо свързано с моркови, методите им - ужасяващи!

Бягайте към хълмовете! Спасявайте покъщината! Запасявайте се с муниции!

Все пак в мобилния свят има поне един истински герой, които може да се справи със заешкото нашествие. Това е Rayman, сладур с пичовска прическа и левитиращи около тялото му ръце и крака.

Всъщност в Rayman на пръв поглед няма нищо героично, или поне не повече отколкото в един картоф. Но при безумна заплаха - безумен герой е най-доброто, което планетата Земя може да предложи...

Геймката Rayman Raving Rabbids се играе на един дъх. Бърз екшън ориентиран към Jump and Run жанра, в който по време на всички 8 нива основно бягаш и... хм, скачаш. По време на борбата за справедливост ще посетите различни острови и редица индустриални сгради.

Използван е геймплей модела от класическата 8 битова конзолна игра Sonic. Rayman може да се засилва, докато се превърне във въртящо се кълбо, а при нужда да разпери ушите си като перки, и да левитира ако трябва да преодолее някоя пропаст.

Има ги и зайците, с отпушвачки за канал залепена на главата и шизофреничен блясък в кръвясалите очи. С тях можете да се разправите по два начин - с изстрелващите се юмруци на Rayman или като просто ги прескачате.

Между другото съвсем скоро ще се появи Raving Rabbids 2, а порта за PC на първата част е дело на момчетата и момичетата работещи в Софийския клон на Ubi.


За да изтеглиш Rayman Raving Rabbids
Услугата е възможна само за абонати на М-Tel
Изпрати SMS заявка със:
Съдържание: 340749
На номер:  2225

Изпратеният от вас SMS е безплатен!

След като изпратите вашата безплатна заявка ще получите автоматично SMS с адрес от които ще може да изтеглите  Rayman Raving Rabbids

За да може да изтеглите успешно желаната от Вас игра е необходимо да имате активиран WAP и съответни настройки от мобилния Ви оператор

В случай, че до момента нямате активиран WAP:

- Как да настроите сами Вашият телефон може да проверите тук 
- Как да получите автоматични настройки може да проверите тук

Сподели.