Рапърът Устата засне клип към новия си летен хит

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Устата, чийто екстравагантен видеоклип " 100 % " се върти по българските телевизии от две седмици, засне на 20 юни нов видеоклип. Клипът се снима към най-новата му песен " Всички дрехи ми пречат ".

Както подсказва и самото заглавие, песента е с лятно настроение, а Устата доуточнява:

"Песента е абсолютен летен хит, в който съм заложил на актуалните в момента етно елементи, забавен текст и секси женски глас. Отново поканих Ани, момичето което пее в " 100 % ", да изпее беквокалите и наистина се получи страхотно!". И продължава: "В последно време всички правят химни за футболистите, а аз реших да провъзглася "Всички дрехи ми пречат" за химн на нудистите! Макар че обмислям дали да не я "заема" на футболистите - и без това са гола вода!".

Текстът и музиката на песента са на Устата, а аранжиментът е направен в студио "Sound Design", в Пловдив.

tРежисьор на видеото е Кирил Божилов - Кико, който е работил с Устата по клипа " От утре " - с участието на Румънеца, Енчев и Джон. Кико е и автор на едни от най-качествените български видеоклипове в последно време, което е и причината Устата да покани точно него за новия си клип.

Снимките бяха направени в студио на телевизия "ММ". В клипа, освен Устата, ще участват и четирите момичета от балет " еХ ".

tЗасега, рапърът е решил да не издава подробности от сценария на клипа, освен, че ще бъде много пикантен и горещ. Но пък издаде части от текста на песента, които типично за него са много пиперливи: "Бате Бойко бие без упойка" или " ... опа, хип-хопа ли развали Устата, да не би вина да има и Устата?".

tОчаква се видеото да стане готово до 3 седмици, когато ще се завърти и песента по радиостанциите.


Сподели.