Раян Филипи прави режисьорски дебют с инди трилър

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Раян Филипи, придобил популярност с участието си в култовата хорър лента I Know What You Did Last Summer, а в последствие с Cruel Intentions, номинирания за Оскар Gosford Park и отличения с Оскар Crash, ще направи своя режисьорски дебют с пълнометражен инди трилър, озаглавен Shreveport.

38-годишният актьор, сред чиито най-скорошни изяви бяха тези в MacGruber и The Lincoln Lawyer, е съавтор на сценария на лентата с Джо Госет, член на продуцентския екип заедно с Марк Бърг (който финансира проекта през своя лейбъл Twisted Pictures), и ще изпълни главната роля в нея.

Действието в Shreveport се развива в едноименния град (Шривпорт) в щата Луизиана, където залязваща филмова звезда (Филипи) снима нискобюджетен филм, когато напълно неочаквано е взет за заложник и измъчван.

 Снимките на филма ще стартират това лято в Луизина, а преди появата му по екраните, Филипи ще може да бъде видян в комедийните драми Straight A's и Revenge For Jolly!, в които си партнира с актьори като с Ана Пакуин (True Blood), Люк Уилсън (The Royal Tenenbaums), Илайджа Ууд (The Lord of the Rings) и Кристън Уииг (Bridesmaids).

Сподели.