Crash Bandicoot: Mutant Island

Pinterest LinkedIn +

Име: Crash Bandicoot: Mutant Island Жанр: Аркадни | Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Огромен летателен апарат е отнесъл Коко, сестрата на Краш, от остров Умпа. Краш подозира, че това е поредната интрига на неговия враг доктор Нео Кортекс.

Впуснете се в стремителни приключения, сражавайки се с роботи и мутанти, за да победите злия доктор Кортекс и да спасите Коко! Тичайте, скачайте от лиана на лиана, спускайте се по склонове и събирайте множество предмети по пътя си. Не подценявайте играта! Дайте и достатъчно време и ще видите колко е очарователна!

Crash Bandicoot: Mutant Island изглежда страхотно с детайлните си анимации, като птичките по дърветата или самите герои. Босовете на края на нивата са огромни титани, които едва се събират на екраните ви. Тях трябва да победите по определен ред, за да можете да ги контролирате, което е една от многото интересни добавки на играта. Главното сред качествата й е отличният дизайн на нивата с добре преценени връзки между всеки етап. Разнообразието й ще ви накара да продължавате по-нататък в играта.

Следвайки стъпките на синия таралеж – Соник, Crash Bandicoot: Mutant Island е поредното уникално допълнение в света на мобилните игри!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0017 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.