Радина Кърджилова: Влюбена съм, но ме е страх!

Pinterest LinkedIn +

Звездата от филма "Тилт" и сериала на bTV "Стъклен дом" - Радина Кърджилова, призна, че е в плен на любовта. Новият секссимвол на родното кино обаче, не сподели подробности за обекта на чувствата си с мотива, че не желае пресата да се рови в личния й живот.

"Има моменти, в които ми се иска да не съм влюбена. В един такъв миг, от любов и терзания, не отидох да се поклоня след представление, защото зад кулисите бях изпаднала в тежка емоционална криза", признава Радина.

Актрисата добавя, че понякога твърде силните чувства могат да имат обратен ефект и дори да окажат пагубно влияние върху човек. 

"Ако любовта премине границите на нормалното, става направо пагубна. Това важи в пълна степен за хора, които се занимават с изкуство. Много актьори в такива моменти посягат към алкохола и дори са склонни да посегнат на живота си", коментира Радина пред Story.

Радина Кърджилова остава една от малкото родни звезди, които успяват да запазят личния си живот далеч от медиите. Досега името й бе свързвано единствено с това на рапъра Wosh MC.

Сподели.