Любовта е опиат (Love and Other Drugs)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2010, 113 мин. Режисьор: Едуард Зуик Сценарист: Чарлс Рандолф, Маршал Херковиц, Едуард Зуик С участието на: Джейк Гиленхаал, Ан Хатауей, Оливър Плат и др. Романтичен, комедия

За филма: 

Твърде сходен като сюжет с наскоро преминалия по екраните "Просто секс", "Любовта е опиат" е базиран на мемоарите на Джейми Рейди – Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman.

Режисурата е дело на американеца Едуард Зуик, отличен с Оскар за работата си над заглавие в същия жанр – "Влюбеният Шекспир" от 1999 година и нашумял с филми като "Последният самурай" и "Кървав диамант".

Не по-малко впечатляващ е и актьорският състав начело с двете звезди Джейк Гиленхаал и Ан Хатауей, партниращи си отново след впечатляващата драма "Планината Броукбек", и на които партнират имена като Оливър Плат, Ханк Азария и Гейбриъл Мач. 

Историята: 

Джейми и Маги са двама души, които отчаяно се опитват да не се влюбят един в друг и нещата между тях да не се задълбочат, а да си останат такива, каквито са били в началото - просто секс. Любовта обаче има свои собствени закони и ще го докаже за пореден път.


Сподели.