Работете удобно с поставка Elago

Pinterest LinkedIn +

Къде стои телефонът ви? Глупав въпрос, действително – в джоба ви, естествено, или в дамската чанта. Но когато често ви се налага да го гледате, доколко е удобно постоянно да го вадите и прибирате? А когато говорим за таблет, нещата съвсем излизат от релси...

Разбира се, можете просто да оставите устройството на масата, но и това положение си има недостатъци – пак не е съвсем удобно и екранът не ви е пред очите през цялото време. Ако искате да организирате удобно работната си среда, имаме решение – вземете си поставка.

В случай че търсите нещо както практично, така и с добра визия, обърнете внимание на поставките от алуминий и дърво Elago M3 Stand (цена 79 лв.). Те са супер минималистични и пасват идеално както за дома, така и за офиса.

Elago M3 Stand

Тези поставки държат телефона ви сигурно и удобно за работа, така че дисплеят винаги да е обърнат точно към лицето ви. Леко повдигнати са, така че ако устройството е вързано с кабел, пак да може да бъде поставено. Може да се ползва, дори телефонът да е облечен в кейс.

Принципно Elago M3 Stand е замислен за iPhone, но със сигурност можете да го ползвате и с друг модел – това е поставка, все пак. Предлага се в три цвята на алуминиевата основа – сребриста, тъмносива и златиста. Дървото и в трите случая е лешник.

Elago W2 Stand

Ако използвате нещо по-масивно (разбирайте – таблет), тогава ви препоръчваме Elago W2 Stand (цена 49 лв.). Тази поставка е изцяло от дърво (отново лешник) и е малко по-стабилна. Просто поставете таблета в хоризонтално или вертикално положение - и сте готови.

Вярно, можете да скалъпите някаква подобна поставка и от няколко книги, или чрез сложна система от кламери, ластици и химикалка. Само не идвайте да ни плачете, когато конструкцията се разпадне и трябва да ходите до сервиза с потрошен от падане екран.

Купи Elago M3 Stand (златиста) ТУК

Купи Elago M3 Stand (тъмносива) ТУК 

Купи Elago M3 Stand (сребриста) ТУК 

Купи Elago W2 Stand ТУК

Сподели.