Queen + Paul Rodgers - The Cosmos Rocks

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на легендарните музиканти от Queen и Paul Rodgers е озаглавен "The Cosmos Rocks". Проектът включва 13 композиции.

Всички песни в "The Cosmos Rocks" са изпълнени, написани и продуцирани от Брайън Мей, Пол Роджърс и Роджър Тейлър. Албумът е посветен на легендарния фронтмен на Queen - Фреди Мъркюри (Freddie Mercury).

"Събирахме се всеки ден и свирехме и се появяваха различни идеи, между нас имаше невероятна химия. Музиката е добра и цялостно завършена", коментират музикантите.

Сред песните, включени в "The Cosmos Rocks" са "C-lebrity", едноименната "Cosmos Rockin'", "Time To Shine", "Still Burnin'", "Small", "Warboys" и други.

"'C-lebrity' е съвременен коментар на славата – успехът и всичко, свързано с нея", казва Роджър Тейлър. "Достатъчна е появата по телевизията – талантът е някакъв второстепенен фактор. С тази песен показваме, че не сме загубили добре познатото чувство за хумор на Queen", допълва музикантът.

Освен стандартната версия, албумът излиза и в луксозен вариант с допълнително DVD, което включва 15 изпълнения на Queen и Пол Роджърс от концерта на музикантите в Токио на 27 октомври 2005 г.

Траклист:

1. Cosmos Rockin'
2. Time To Shine
3. Still Burnin'
4. Small
5. Warboys
6. We Believe
7. Call Me
8. Voodoo
9. Some Things That Glitter
10. C-lebrity
11. Through The Night
12. Say It's Not True
13. Surf's Up . . . School's Out!
14. Small reprise

DVD Траклист:

1. Reaching Out
2. Tie Your Mother Down
3. Fat Bottomed Girls
4. Another One Bites The Dust
5. Fire And Water
6. Crazy Little Thing Called Love
7. Teo Torriatte
8. These Are The Days Of Our Lives
9. Radio Ga Ga
10. Can't Get Enough
11. I Was Born To Love You
12. All Right Now
13. We Will Rock You
14. We Are The Champions
15. God Save The Queen

Разпространява Анимато Мюзик/EMI

Сподели.