Queen избраха Jeremy? да ги подгряват и извън България

Pinterest LinkedIn +

За първи път българска банда ще подгрява легендите Queen преди концерти от европейското им турне и това са Jeremy? от Каварна.

ВИЖ ОЩЕ: 30+ култови банди, пресъздадени от Lego

Младата рок банда е избрана от Брайън Мей и компания не само за концерта им в София, а и за още два – в Полша и Румъния.

"За нас е добра новина, че Jeremy? ще имат няколко съвместни изяви с велика група като Queen", сподели Иван Несторов, изпълнителен директор на Sofia Music Enterprises, и допълни: "За първи път наша банда ще има подобна уникална възможност и съм сигурен, че това ще даде положителен ефект върху шоубизнеса в България като цяло."


Групата e в състав Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас) и създава музика от 2013 г.

През 2015 година музикантите получиха покана да участват във фестивала The Great Escape в Брайтън, Великобритания. Групата се включи и в Rock For People в Чехия.

През изминалата година Jeremy? поехa на мини турне в Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин.


Сподели.