Q-Check с нов чалга гавър Chakarazzi (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След успеха на дебютния клип на Q-Check към песента "Попфолк звезда", бандата е готова с новото си видео към едноименното парче от втория им албум - Chakarazzi.

Клипът към Chakarazzi, в синхрон с текста на песента, иронизира културните ценности чрез пародия на цялостната телевизионна програма, която се излъчва у нас и чалга лайфстайл моделите, които тя насажда у зрителя.

"С новото видео надскочихме себе си откъм щуротия. Снимките преминаха в тотална лигня и олигофрения, но това е част от стила ни и резултатът е налице. Избрахме песента Chakarazzi, защото тя доразгръща идеята от първия ни клип с разликата, че тук езикът и сарказмът ни са доста по-остри", споделя фронтменът на бандата Лъчо.

Видеото към Chakarazzi е заснето в студио Manifactura от режисьора Марин Лашев и оператора Иван Николов и вече се излъчва предпремиерно в Music Space TV.

Q-Check ще представят клипа на 14 октомври в бар "Тънка червена линия" на съвместен концерт с Ogi 23, които също ще покажат новото си видео - към песента "Почивка".

Вечерта ще продължи с двоен лайф, като Q-Check ще свирят парчета от двата си албума: "Попфолк звезда", Agro Girl, Shooting at the moon, "Бай Лозан", "Бахур", Fake wings и др., както и типичните за тях чалга "гавъри". Ogi 23 пък ще ударят със сетлист от дебютния си албум Pimpin Chaos.


Сподели.