PvP битките акцент в следващото DC Universe Online DLC

Pinterest LinkedIn +

През юни Sony Online Entertainment ще издадат нов, четвърти поред пакет с допълнително дигитално съдържание за масовата онлайн мултиплеър фентъзи ролева игра DC Universe Online, която от 1 ноември 2011 г. има и free-to-play версия.

Озаглавен The Last Laugh, новият ъпдейт ще излезе едновременно за PC и PlayStation и ще добави към игралното преживяване ново оръжие, няколко нови мисии и два нова мултиплеър варианта на PvP битки.

Чрез The Shield играчите ще могат да нанасят тежки поражения на противниците си като го стоварят отгоре им с удар или хвърляне. Новите мисии ще са следните: Bomb Disposal, Graviton Techonlogy Recovery и Rescue, като при последната играчите, избрали да са герои, ще трябва да освобождават заложници, а онези, предпочели да са злодеи – да освобождават престъпници, хвърлени зад решетките.

Що се отнася до новите PvP режимите, единият ще е с капацитет от 4v4, а вторият – 8v8. В първия случай арената на действията ще е ситуирана в щаб квартирите в Gotham City и Metropolis, а във втория – в скривалищата на супергероите и злодеите.

С The Last Laugh играчите ще получат и по един супергерой и злодей за PvP битките - Kilowog the Green Lantern и Amon Sur от Sinestro Corps. Цената на пакета все още не е обявена официално, но се предполага, че ще е $9.99, колкото струваха и предишните DLC издания към играта.

Сподели.