Pussycat Dolls - нова версия Spice Girls

Pinterest LinkedIn +

Pussycat Dolls може и да приличат на поредната гърл-банда, но те определено са нещо много повече от новите Spice Girls. Момичетата са не само секси, те могат да пеят и да танцуват и вярват, че са лидери в една съвсем нова област.

Групата започва като музикално-комедийно-еротична трупа в Лос Анджелис през 1995 г. С тях на сцената са се изявявали редица гост-звезди от музикалния свят - Кристина Агилера (Christine Aguilera), Ника Коста (Nikka Costa), Pink и др. За момичетата това, очевидно, не е никак достатъчно и това лято те завземат класациите по света със сингъла си "Don't Cha" с участието на Бъста Раймс (Busta Rhymes).

"Ние сме най-новото, ние сме група, която обединява танца с песента, а не поредната постна момичешка групичка. Точно както пеем в парчето си, ние сме "горещи, секси, откачени и забавни", смее се Никол Шерзингер (Nicole Scherzinger), една от куклите в Pussycat. "Мисля, че ние сме първопроходници за групите, които тепърва ще започнат да се появяват. Spice Girls не бяха зле, но ние сме по-новата версия."

И за това си има причини. Горещият сингъл "Don't Cha" е продуциран от неповторимия Cee-Lo Green (екс-Goodie Mob), а в предстоящия албум на куклите участват и други звездни гости. Фронтменът на Black Eyed Peas Will.I.Am продуцира и рапира в потенциалния втори сингъл, "Beep", а невероятният продуцент Timbaland е работил върху две парчета, "Wait a Minute" and "Physical".

Всички гости са част от добре отрепетиран план да изстрелят Pussycats на върховете на чартовете. Прибавете към това стила им, песните им и сексапила им, и ще получите направо желязна формула за успех. Албумът се очаква на музикалния пазар на 13 септември.

Линк към видеото на "Don't Cha": http://mp.aol.com/video.index.adp?pmmsid=1340067

Сподели.