Пускат в продажба билетите за "Hardcore X-Mass 2006"

Pinterest LinkedIn +

От днес в предварителна продажба са пуснати билетите за станалия традиционен концерт "Hardcore X-Mas". За първи път тази година събитието ще се проведе в два дни – 26 и 27 декември. Мястото на провеждане е залата на столичното читалище "Средец", а организатори са Re-Act.

В предварителна продажба са пуснати билети важащи за двата дена заедно на цена 20 лв. Електронни билети за събитието могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концертите вече се предлагат в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria посочени тук. В дните на концертите билети ще се продават за всеки ден по отделно на цена 12 лв.

По време на тазгодишния Hardcore X-Mas, пред феновете на твърдата музика ще излязат 20 групи. Първият ден ще се изявят: Hitman, Hang, FullSize, Discord, Tibia, C4, Death Squad, Fight To Win, Spot и Empty Face. Вторият ден на сцената ще излязат: Last Hope, Switchstance, Envy, Melekh, Brothers In Blood, Cut Off, NBIS, Missing The Point, Omerta и Catalyst.

И в двата дни концертните изпълнения започват в 17:00 ч. и приключват вечерта в 22:00 ч.

"Тази година сме поканили повече сръбски групи, защото след влизането ни в Европейския съюз ще се въведат визи за Сърбия и посещението на групите ще бъде по-трудно", каза организатора на проявата Александър Бояджиев за Avtora.com.


Сподели.