Psycho Realm в София: хип-хоп до лудост за най-верните фенове (Видео)

Pinterest LinkedIn +

"Ще ви отнесем главите, направо ще взривим клуба!", се закани Sick Jacken от Psycho Realm часове преди концерта на култовата рап група от Калифорния на 13 април в София. И се оказа абсолютно прав.

Трудно може да се опише атмосферата на подобно хип-хоп събитие, още повече когато то се провежда в заведение от типа на столичното Mixtape 5 - непретенциозно, адски задимено и без абсолютно никаква вентилация.

Високите градуси в клуба бяха напълно логични и с оглед на факта, че в България рап концерти като цяло се организират много рядко, въпреки многобройните и изключително верни фенове на този стил и в иначе доста богатия напоследък концертен живот у нас, в който обаче, по традиция се залага на рок и метъл звученето.

А феновете на хип-хопа у нас са вероятно една от най-достойната публика в света на група като Psycho Realm и Sick Jacken и компания със сигурност ще помнят този концерт много, много дълго време, заради уникалната енергия, която през цялото време буквално тресеше клуба.

Освен парчета от новия си албум Terror tapes vol. 2, Psycho Realm не пропуснаха да изпълнят и класики като Stone Garden, Showdown, Sick Dogs и др., а датата в София бе част от европейската им обиколка Sick Side European Tour. Преди Psycho Realm на сцената се качиха Slimsize, FARS и DJ Rawland.


Сподели.